Kigyulladt egy kamion az M1-esen Herceghalomnál

2019.01.17. 20:03 Módosítva: 2019.01.17. 22:41

Frissítés: Fél 11-kor feloldották a teljes útlezárást az M1-es autópályán Budapest felé a herceghalmi kihajtó után, ahol korábban kiégett egy kamion; a belső sáv járható. A sérült jármű egyelőre az autópályán marad, ezért a leálló- és a külső sávot zárva tartják - olvasható a közleményben.

Teljes terjedelmében égett egy nyerges vontató pótkocsija az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Herceghalom térségében, írja a Katasztrófavédelem. A kamion egy óráig égett este 9-re sikerült eloltani.

IMG 0517
Fotó: Olvasónk, László

A tűzesethez riasztott törökbálinti hivatásos és bicskei önkormányzati tűzoltók két vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök este az MTI-nek elmondta: a kamion teljes egészében ég, jelenleg is oltják a tűzoltók. Nem sérült meg senki, a sofőr időben ki tudott szállni a járműből, amely autóalkatrészeket szállított. A másik oldalon, Győr felé, egy sávon haladhat a forgalom.