Blikk: Andy Vajnára vasárnap reggel a villa gondnoka talált rá

2019.01.21. 05:37

Andy Vajna szombat este még barátokkal vacsorázott, jókedvű volt, és semmilyen előjelét nem lehetett látni a bekövetkező tragédiának – írja a Blikk

A lap úgy tudja, miután reggel Vajna – szokásával ellentétben – nem ment le reggelizni, a gondnok felment a hálószobájába. Vajna az ágy előtti szőnyegen feküdt. Már nem lehetett újraéleszteni. A Blikk szerint éjszaka vagy hajnalban hunyhatott el.

Felesége, Vajna Tímea repülőgépre ült, hogy hazautazzon Budapestre, hiszen a tragédia időpontjában épp Franciaországban síelt.

Még nem tértem magamhoz. Péntek este voltam fent nála, és jót beszélgettünk. Fáradtnak tűnt, és annak is érezte magát, nem tudta, miért. A frontra fogtuk a dolgot 

– mondta a lapnak Hámori Eszter publicista, akit régi barátság fűzött a producerhez.

„Sok mindent átbeszéltünk. Kedélyesen mutogatta felesége legújabb instagramos fényképeit, és áradozott, hogy többször is megnézte a Freddie Mercury életéről szóló mozifilmet. Aggodalmaskodva rákérdeztem, mi a helyzet az egészségével, mert egy közös baráttól rossz híreket hallottam. Andy elismerte, hogy egy hirtelen rosszullét után azonnal bement a kórházba, és hogy az orvosok szerint ez volt a szerencséje. Nem mondta, ez mikor volt, de úgy beszélt a dologról, mint amin már túl van. Most is látom magam előtt, ahogy mondja: »Kutya bajom, rossz pénz nem vész el.« Annyira sajnálom. Tele volt tervekkel, új rádiót is szeretett volna indítani. Nem látszott rajta, hogy már csak egy napja van hátra" – mondta a lapnak megrendülten Hámori.

Andy Vajna életéről ebben a cikkben emlékeztünk meg. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport