Rudolf
1 °C
13 °C

Ordenáré kirohanással reagált Érd alpolgármestere egy ellenzéki javaslatra

2019.02.11. 13:51 Módosítva: 2019.02.11. 13:59

Bayer Zsolttól és Sneider Tamás Jobbik-elnöktől vett, trágár, mocskolódó idézetekkel reagált Érd alpolgármestere a túlóratörvény elutasításáról szóló ellenzéki javaslatra, írja a 24.hu. A DK–Együtt–MSZP-frakció azért adott be határozati javaslatot, hogy Érd önkormányzata ne alkalmazza a „hasztalan, erkölcstelen lehetőséget” a 400 túlóra bevezetésre.

A DK-s Havasi Márta felvetette, hogy az ország és a magyar gazdaság érdeke lenne a békétlenség megszüntetése. A kormányintézkedés a békétlenség irányába terelte az országot, ezért legalább helyben enyhítsék a feszültséget a túlóratörvény elutasításával.

Szerencsétlen, proli, takony, söpredék

 Bács István alpolgármester a következő érvrendszerrel válaszolt:

Nekem önökről, négyükről az a véleményem, hogy egy képmutató, álszent, aljas banda tagjai. Az, hogy szerencsétlen, nyomorult, rohadt kis proli, ez nagyon felháborító, ugye? És fekve hány az egész balliberális sajtó ezen. Az, hogy bajszos szar meg az, hogy geci, az teljesen rendben van, ugye, Havas Márta képviselőtársam? Ha azt mondom, hogy csőcselék, ezért a kedves párttársával egyből vonaglanak a bíróságra, de ha azt mondom, hogy bűnöző, huligán, söpredék, akkor pedig örömükben vonaglanak. Igazam van? Szó szerint önöktől idézek.

Ha valaki azt mondja, jöhetnek a cigányok, mindenkit agyon ütök, ez baromi jó vicc, ugye? Ezen röhögünk, röhög az egész társaság. És ha valaki azt mondja, jöhetnek a zsidók, én mindenkit agyonütök, az is ugyanolyan vicces lenne? (...) Maguk csak kétfajta kormányzást ismernek, és ez a kettő lehet ugyanaz is, a kommunizmus és a diktatúra. Ha nincs kommunizmus, önök diktatúrát kiáltanak. Én elküldeném önöket, mind a négyüket nagyon hosszú időre mondjuk Észak-Koreába vagy Fehéroroszországba, hogy nézzék meg, milyen az a kommunizmus, milyen az a diktatúra, és milyen az a kommunista diktatúra. És remélem, hogy ezt tanulmányozzák. És az egész baloldalinak hazudó takonyszerű képződmény véleményem szerint egy képmutató, álszent, hazug banda. Köszönöm szépen.

 Vita helyett a kormánypropaganda vagy kormánypropagandisták paneljeinek idézése nemcsak a kormánypárti politikusok menekülőútja lett, de már állami vállalatok is így kommunikálnak. Ahogy beszámoltunk róla, a Magyar Posta és a Volánbusz is azt válaszolta a túlóratörvénnyel kapcsolatos kérdésekre, hogy Soros.