A műtét után börtönbe készül M. Richárd

2019.02.13. 07:06

Tudom jól, hogy az én esetemben nem lesz felfüggesztett, csak letöltendő börtönbüntetés. Amint vége a kezeléseknek, állok elébe a tárgyalásnak és az ítéletnek! 

– mondta a Blikknek M. Richárd, a 2017 nyarán történt Dózsa György úti baleset fővádlottja. (A 41 éves férfi nagy sebességgel csapódott autójával egy kikanyarodó kocsiba, amelynek két utasa, egy 23 és egy 37 éves férfi életét vesztette. Azonban annak az autónak a sofőrje ellen is eljárás indult, mert a szakértők szerint, ha az autó nem vágja le a kanyart, elkerülhető lett volna a baleset.) 

A férfi szívbillentyű-elégtelensége miatt hétfőn ismét szabadlábra került, nyomkövetőjét sem kell viselnie. M. Richárd elmondta, már megkezdődtek a műtétre felkészítő vizsgálatok, egy hónap múlva meg is operálják. "Nagyjából 5-6 hónap rehabilitáció jön utána."

M. Richárd már nem tagadja vétkességét a balesetben, amelyet úgy okozott, hogy

  • korábban bevonták a jogosítványát,
  • kokaint mutattak ki szervezetében,
  • 135 kilométerrel haladt az úton.

A balesetben meghalt M. Dávid családtagjai nem kívántak nyilatkozni a Blikknek. A 24.hu-nak M. Richárd előzetesből való elengedése után az áldozat apja azt mondta reméli, M. Richárdnak „nem a szíve fáj, csak meg akar pattanni. Így legalább egy életen át üldözhetnék.”

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport