Mátyás
1 °C
15 °C

Bevándorláspárti Brüsszel, demográfiai program a fő téma a Fidesz frakcióülésén

2019.02.13. 08:41
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bevándorláspárti Brüsszel, demográfiai program a fő téma a Fidesz frakcióülésén

Balatonalmádiban szerdán kezdődik a három napra tervezett találkozó.

280 · Feb 13, 2019 08:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Szerdán kezdődik a kormánypártok háromnapos kihelyezett frakcióülése Balatonalmádiban – írta az MTI a Magyar Nemzet nyomán.

„Szó lesz azokról a brüsszeli bevándorláspárti tervekről, amelyekkel szemben meg kell fogalmazni a bevándorlásellenes magyar álláspontot. Sorsdöntő választás előtt állnak az európai, így a magyar polgárok is, és mindenkinek joga van tudni, hogy mire készül Brüsszel” – mondta Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője a családtámogatási program kapcsán elmondta, meg kell vitatniuk, hogy mely, gyermekvállalást segítő, családokat támogató intézkedésekhez szükséges parlamenti döntés, és miként lehet azokat mielőbb meghozni.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerint a következő hónapokban egyre agresszívabb, trágárabb ellenzékkel és hamis hírek tömkelegével kell számolni.

Az Országgyűlés hétfőn kezdődő tavaszi ülésszakáról szólva Kocsis Máté kiemelte, hogy a Fidesz és a KDNP minden erőszakos rendzavarást elítél.

„Ismét hibázik az ellenzék, ha azt hiszi, hogy felülünk a provokációnak. Mi az ország kormányzásával, a családvédelmi döntések megvalósításával, az európai bevándorlási vitákkal kívánunk foglalkozni, ők meg mindezt felőlünk kamerázhatják is, akár hason fekve, akár korláton csimpaszkodva” – mondta Kocsis.

A Fidesz és a KDNP arra számít, hogy egyre erőszakosabbá válik majd az ellenzék – tette hozzá Kocsis Máté. Úgy vélekedett, hogy a következő hónapokban több hamis hír jelenhet meg a kormányellenes médiában. A frakcióülés első napján Orbán Viktor miniszterelnök mond évadnyitó beszédet.