Ilyen, amikor Orbán Viktor selyemzsinórt küld

2019.02.13. 16:33

A 444.hu szúrta ki, hogy László Tamás volt országgyűlési képviselő, a Fidesz XV. kerületi választókerületi elnöke közzétette közösségi oldalán a miniszterelnök rá vonatkozó elbocsátó, szép üzenetét.

A hosszú hadjáratok természetéhez az is hozzátartozik, hogy a sorok újrarendezése után, az első vonalban álló régi és kipróbált harcosok olykor hátrébb lépjenek, és tapasztalataikkal segítsék a további küzdelmet

– írta Orbán Viktor László Tamásnak, aki 2010-től 2014-ig a XV. kerület polgármestere is volt.

Forrás: a politikus Facebook-oldala
Forrás: a politikus Facebook-oldala

Hogy a levél üzenetét egyértelműsítse, László hozzáfűzte a levélhez: „2004-ben kezdődött és 2019-ben ért véget az Orbán Viktor miniszterelnök úrtól kapott megbízatásom”.

Mint a 444.hu írja, László Tamás 2018-ban két vereséget is elszenvedett a 12. választókerületben, áprilisban nem sikerült újráznia a DK-s Hajdu László akkori polgármesterrel szemben a parlamenti helyért folyó küzdelemben, majd alulmaradt az időközi polgármester-választáson is, ahol Hajdu visszalépése miatt kellett új polgármester-választást kiírni. A RÁTE-Szolidaritás jelöltjeként induló Németh Angéla győzte le Lászlót.