Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

A szakszervezetekkel is találkozik a Magyarországra látogató Timmermans

2019.02.14. 09:16

Magyarországra érkezik Frans Timmermans, az európai baloldal csúcsjelöltje, az Európai Bizottság első alelnöke, és elsőként a szakszervezetekkel fog egyeztetni, értesült a Magyar Nemzet. 

A lapnak megerősítette a találkozót a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke, Kordás László, aki annak céljáról nem akart beszélni, de a lap úgy tudja, hogy a túlóratörvény lesz az apropója, és a találkozó szervezésében részt vesz az MSZP is.

Kordás arról is beszélt, hogy még nem érkezett válasz az Európai Bizottságtól a szövetség által február elején elküldött, a túlóratörvény megemelt munkaidőkeretet kifogásoló panaszára.

Timmermans egyébként az MSZP kongresszusán is részt vesz, ahogy azt korábbi cikkünkben is megírtuk. Február elején Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter levélben javasolta Jean-Claude Junckerrak, az Európai Bizottság elnökének, hogy Timmermanst ki kell vonni az bizottság munkájából arra az időre, amíg aktívan részt vesz az európai választási kampányban

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek