Valentin-napi túrára ment szerelmével, oszló tetemet talált a bakonyi erdőben

2019.02.15. 22:51 Módosítva: 2019.02.15. 23:07

Van úgy, hogy annak ellenére sem sül el igazán jól a Valentin-nap, hogy minden adott: a szerelem, a szabadidő, a megfelelő időjárás a túrázáshoz a helyi erdőben. Ferenc, ösküi lakos tudna erről mesélni – mesélt is a Veolnak – hiszen csütörtökön a Veszprém megyei Várpalota melletti erdőben kirándult Valentin-napi programként a párjával, amikor arra lett figyelmes, hogy egy oszladozó hulla fekszik a lábai előtt a földön.

„Láttam, hogy egy szétszakadt felsőruházatú tetem hevert ott, még az oldalbordáit is lehetett látni, borzalmas volt, idézte fel még mindig a történtek hatása alatt lévő férfi. Ferenc azt mondta, szanaszét hevert a földön egy kapucnis felső, az olajzöld színű kabát, a kékes nadrág, illetve a csontok, még a cipőben is csontok voltak. Azt nem lehet tudni, hogy férfi vagy nő az illető. Még soha nem láttam halottat, főleg ilyen körülmények között, nagyon megviselt az eset.”

Ferenc azonnal hívta a rendőröket, és a párjával megvárta, amíg kiérkeztek. A helyszínelés során kiderült, hogy nem gyilkosság történt. A Várpalotai Rendőr-főkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja a haláleset körülményeit.