Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Károly, Karola
2 °C
7 °C

Öngyilkosságot követett el Pásztor Anna zaklatója

2019.02.28. 08:43

Öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben Pásztor Anna zaklatója, tudta meg a Blikk. Az őröknek sikerült közbeavatkozniuk, a férfit kórházba vitték. A BVOP egyelőre nem nyilatkozott a lapnak.

Frissítés 9:15-kor: A BVOP közleményt adott ki, miszerint P. J. a kórházban életét vesztette. Mint írják,

a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik objektumában az elhelyezésére szolgáló zárkájában kísérelt meg öngyilkosságot egy 40 éves letartóztatott férfi 2019. február 27-én az éjszakai órákban.

Az ellenőrzéseknek köszönhetően a börtönőrök azonnal észlelték a férfi cselekményét, a zárkába siettek, és megkezdték a fogvatartott ellátását, az életmentést, és a kiérkező mentőkkel közösen stabilizálták az állapotát. Ennek is köszönhető, hogy a férfit a mentő az egyik budapesti kórházba tudta szállítani.

A gondos, szakszerű kórházi ellátás ellenére sajnos a fogvatartott 2019. február 28-án, a reggeli órákban a kórházban életét vesztette. A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta.

A dunaszerdahelyi P. J. ügyében egy hete súlyosbították a vádat, a bíró szerint az ügy már nem csak zaklatás, hanem emberölés előkészületének is minősülhet, ezért átteszik a tárgyalást a Fővárosi Törvényszékre. A Blikk szerint a férfi ezután láthatóan magába zuhant.

„Borzasztóan sajnálom, őszinte részvétem a családnak és a barátainak. Nagyon sajnálom a történteket. A múlt heti bírósági tárgyaláson én őszintén elfogadtam a bocsánatkérését, elhiszem, hogy megbánta, amit tett”– nyilatkozta zaklatója halálhírére reagálva az Anna and the Barbies énekesnője a Blikknek.

Mint ismert, P. J. összesen 196 oldalnyi levelet küldött az énekesnőnek, és azzal fenyegette meg őt, hogy egymás után öli meg a családja és a zenekara tagjait. Végül tavaly augusztusban egy késsel a cipőjében próbált meg az Anna & the Barbies énekesnőjének közelébe férkőzni a zenekar Budapest Parkban adott koncertjén, a biztonságiak fotója alapján emelték ki a tömegből, majd átadták a rendőrségnek.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport