Bernát, Felícia
EUR 384,23 Ft
USD 363,50 Ft
7 °C
31 °C

A parlament fideszes alelnöke szerint folyamatos Trianon zajlik épp

D MTZ20190123009
2019.03.02. 19:38

Kormánypárti politikus nehezen tud már olyat mondani a migrációval összefüggésben, amit ne mondtak volna már az elmúlt négy évben. A veterán politikusnak számító Lezsák Sándor azonban nem véletlenül van már több mint harminc éve jelen a hazai politikában, gond nélkül vette ezt az akadályt. 

Az Országgyűlés fideszes alelnöke a Nemzeti Fórum közgyűlésén felszólalva azt mondta az MTI szerint, hogy a migrációs válság folyamatos Trianont jelent Európának, egy hidegháború utáni újabb olyan nagyobb korszakot, amely szintén kulturális, ember- és területáldozatokkal járhat.

Volt még egy meglepő kijelentés Lezsák tarsolyában: megvizsgálják, hogy vissza tudják-e szerezni a Magyar Demokrata Fórum (MDF) elnevezést, amelyet ugyanakkor nem akarnak felvenni, csupán "páncélszekrénybe tennék". Mindezt azzal indokolta, hogy az MDF-nek egyszeri és megismételhetetlen léte van.

(Borítókép: Máthé Zoltán/MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás