Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Kovács Zoltán szerint ésszerűtlen lenne kizárni a Fideszt a Néppártból

2019.03.03. 09:28

A magyar kormány minden kritikát meghallgat, de a magyar emberek véleménye fontosabb a pártfegyelemnél, ezt Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár mondta Kossuth Rádió Vasárnapi Újság műsorában.

Arra a kérdésre, nem tartanak-e attól, hogy az Európai Néppárt kizárja a Fideszt, Kovács azt válaszolta: 

A kizárás ésszerűtlen lenne, hiszen a Fidesz a józan ész szavát képviseli, ami egybecseng a magyar emberek, és egyre több európai ember véleményével is, miszerint a migráció olyan veszély, ami az európai kultúra alapjait fenyegeti. A magyarok már több alkalommal kinyilvánították, hogy meg kell védenünk Európa keresztény értékeit és meg kell állítanunk a bevándorlást.

Arról, hogy a Fidesz miért profitálna abból, ha a Néppárt kizárná, ebben a cikkünkben írtunk. Egyébként már az európai párttársai egyötöde kizáratná a Fideszt a Néppártból, legalábbis a dolgok szombat esti állása szerint. 

Szombaton derült ki az is, hogy a plakátkampány március 15-ig tart

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek