Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Végtelenül szánalmas magyar emberek ordas nagy hazugsága, kontra, rekontra, fedák sári

2019.03.03. 15:34 Módosítva: 2019.03.03. 15:34
Magasszintű szakpolitikai viták Magyarországon az európai választások előtt: vasárnap délidőre az a feladat jutott Deutsch Tamásnak, hogy a Lendvay utcai fideszes székházban rántsa le a leplet mindarról, amiről Magyarországon bizonyára még soha senki nem hallott ezidáig. Jó ebédhez szól a nóta: a szocialistáktól Ujhelyi István szubkontrázik.

A „Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon is sok köze van Soros Györgyhöz” című sajtótájékoztatón  az MTK EP-képviselő elnöke elmondta, hogy

...

amit az is világosan alátámaszt, hogy

...

de a magyar emberek

...

minekutána Deutsch Tamás megállapította, hogy „Európának olyan Európai Parlamentre és olyan brüsszeli vezetésre lenne szüksége, amely nem a Soros-birodalom akaratát, hanem az európai emberek érdekeit képviseli, megvédve Európa keresztény kultúráját és biztonságát”.

Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Fotó: Varga György

Erről a brüsszelsorosozó sajtótájékoztatóról érezte úgy Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője, hogy feltétlenül érdemes rákontráznia egy saját tematizálási kísérlettel, és ennek az lenne a leghatékonyabb módja, ha megpróbálna bejutni a sajttájra, ahová nyilvánvalóan nem fogják beengedni, hiszen mi keresnivalója is lenne egy másik pártszékházban egy nem újságíró rivális pártpolitikusnak.

Miután a papírformának megfelelően Ujhelyit nem engedték be, a szocialista politikus egy utcai minimálperformansszal gyorsan leleplezte a rezsimet, hiszen ő „lehetőséget akart biztosítani a Fidesz képviselőjének arra, hogy érvekkel is alá tudja támasztani hazug állításait, Deutsch Tamás azonban ehelyett bezárkózott és nem mert szembesülni az igazsággal”.

Az MSZP EP-képviselője mindenesetre rámutatott, hogy

...

ordas nagy hazugságok

...

ellenben a szocialisták európai víziója

...