Egy brit utas fejére szakadt az álmennyezet a Liszt Ferenc reptéren

2019.03.04. 09:12

Leszakadt a mennyezet a ferihegyi reptéren és megsérült egy Angliából érkezett utas, írta a Magyar Nemzetnek egy olvasója, aki szemtanúja volt a péntek esti balesetnek. Elmondása szerint embernyi nagyságú rész szakadt ki az álmennyezetből és esett a szállítószalag mellett csomagjára várakozó utas fejére, aki könnyebben megsérült.

Az ORFK szóvivője a lapnak megerősítette, hogy a poggyászkiadó szalagoknál körülbelül két négyzetméteres felületen leszakadt az álmennyezet, ami megsebesített egy brit állampolgárt. Az utas nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Hardy Mihály reptéri szóvivő a lapnak úgy nyilatkozott, hogy a brit utas minimális hámsérülést szenvedett, orvosi beavatkozásra nem volt szükség, a saját lábán távozott.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság az ügyben ismeretlen tettes ellen foglalkozás köré­ben elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét