Szél Bernadett rácsot rajzolt Rogán Antalra a parlamentben

-735246835213685219 HUSZ7261
2019.03.05. 14:55

A keddi plenáris ülésen többek között arról szavazott a fideszes többség, hogy nyolc ellenzéki képviselő tiszteletdíját különböző mértékben csökkentsék büntetésképpen, amiért Kövér László szerint botrányosan viselkedtek az országgyűlésben, illetve arról is, hogy teljes pénzfelügyeleti és diplomáciai mentességet kapjon az országban egy Putyin-közeli bank. 

De ezek mind csak unalmas gombnyomogatások ahhoz képest, amit Szél Bernadett mutatott be ma a parlamentben: orbános kifestőkönyvet színezgetett, rácsot rajzolt Rogán Antal portréjára. (A cikk korábbi verziójában Mészáros Lőrinc szerepelt, elnézést, összekeverődtek, de a kifestőben a leggazdagabb magyar is kiszínezhető) Fotós kollégánk vette észre a tökéletes országgyűlési pillanatot, ami már nem a szavazások alatt történt, hanem utána, amikor már szünetet rendelt el a levezető elnök, tudtuk meg a politikustól.

A Magyarország első színes miniszterelnöke nevű kifestőt azzal a szlogennel reklámozzák, hogy "rendeld meg most a stresszoldó színezőt!", így stresszoldásról lehetett szó.

A cikk írásának pillanatában frissítettem rá a politikus Facebook-oldalára, ahová  ki is posztolta az eredményt .

De nem csak ezt csinálta ma a parlamentben Szél Bernadett: "Rendhagyó interpelláció a parlamentben! A fóti gyermekotthonért felelős államtitkár, Fülöp Attila nem volt hajlandó fogadni, ezért arra használtam a parlamentet, amire való: kérdést tettem fel a kormánynak" - írta ki a Facebookra, és csatolt hozzá egy videót, amin az államtitkárt a parlamenti folyosón kérdezte a gyermekotthonról: