Bosszút állt a szombathelyi polgármester az ellenzékkel szövetkező alpolgármesteren

2019.03.07. 09:13
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bosszút állt a szombathelyi polgármester az ellenzékkel szövetkező alpolgármesteren

Drasztikusan csökkent Molnár Miklós fizetése, ráadásul a titkárnőjét is áthelyezték másik posztra.

1009 · Mar 07, 2019 09:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Nem csak a fizetésétől, hanem a titkárnőjétől is megfosztották Molnár Miklós szombathelyi alpolgármestert – írja az Ugytudjuk.hu.

A szombathelyi Fidesz és a Pro Savaria Egyesület nevében bejutó Molnár viszonya azután mérgesedett el, hogy Molnár januárban a fideszesekkel ellentétben nem maradt távol a túlóratörvényről tartott rendkívüli közgyűléstől.

Puskás Tivadar fideszes polgármester Molnár tettét árulásként élte meg és kezdeményezte is a visszahívását az alpolgármesteri tisztségből. Miután a Fidesz–KDNP-s polgármesternek elmérgesedett a viszonya az alpolgármesterével, a szombathelyi közgyűlésben február 28-án a Pro Savaria Egyesület és a Jobbik képviselőjének támogatásával az ellenzék szerezte meg a többséget. Így az általuk napirendre tűzött témákat tárgyalták meg először. El is fogadtak több határozatot.

Az Ugytudjuk.hu azt írja, hogy Molnár most jogkörökkel nem rendelkező alpolgármesterként bruttó 950 ezer forint helyett bruttó 200 ezer forintot kap, szerdán pedig a polgármester a titkárnőjét is áthelyezte egy másik posztra, így Molnárnak közvetlen munkatársa sincs.  • Hírek
  • Megtakarítás