Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Minden ok nélkül ütöttek meg egy járókelőt a Westendnél

2019.03.07. 16:02

Súlyos testi sértés miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettesek ellen, amivel összefüggésben két férfit keresnek - közölte a rendőrség. A két férfiről felvétel készült.

verő
Fotó: Police.hu

Egyikük február 27-én 19 óra körül egy terézvárosi bevásárlóközpont (Westend) melletti járdán minden előzmény nélkül megütötte az ott sétáló férfit. Ezután az elkövető és a társa elfutott a helyszínről.

A feltételezett elkövető 20-25 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor sötétszürke kapucnis felsőt, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

Társa 20-25 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor szürke-fekete kapucnis pulóvert, fekete melegítőnadrágot és fekete-fehér sportcipőt viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számokon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek