Botond, Mózes
EUR 389,61 Ft
USD 373,97 Ft
12 °C
29 °C

Telefonját nyomkodta, halálra gázolta a vonat a 16 éves fiút

2019.03.07. 10:30

A 16 éves Szabolcs zenehallgatás közben nyomkodta a telefonját, amikor a robogó vonat elgázolta Monorierdőnél hétfőn - számolt be a Bors

A nyáregyházi tinédzser Budapestre járt iskolába, gépésznek tanult. Egyik legjobb barátjával voltak Monorierdő vasútállomásán hétfő reggel. Megvárta, hogy a Cegléd felől a fővárosba tartó vonat elhaladjon, aztán elindult.

Kettőt lépett, majd a szemközti oldalon száguldó szerelvény frontálisan ütközött vele. A barátja még próbált utánanyúlni, de esélye sem volt megmenteni a fiút.

Szemtanúk szerint a végzetes pillanatban a fiú kezében volt a telefonja, a fülhallgatójára pedig a teste mellett bukkantak, a mobilja ezernyi apró darabra tört. A fiú amúgy szemüveges volt, de aznap nem volt rajta a szemüvege. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport