Előzetesben marad a villanyszerelők meggyilkolásával vádolt férfi

2019.03.08. 14:03

A nyomozási bíró április 11-ig meghosszabbította a villanyszerelők megölésével vádolt É. Imre előzetes letartóztatását - közölte Csete Zsófia, a Győri Törvényszék sajtótitkára a 24.hu-val. A szóvivő szerint É. Imre esetében joggal feltételezhető, hogy megpróbálná megnehezíteni az eljárást, vagy esetleg újabb bűncselekményt követne el hazaengedése esetén. 

É. Imrét Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán meggyilkolásával vádolják. Egyikőjük tavaly márciusban, másikuk 2015 nyarán tűnt el Mosonmagyaróváron. Az eset hátteréről itt írtunk bővebben

A 24.hu szerint a férfi legutóbbi tárgyalásán kiderült, hogy tavaly nyár óta idén január közepéig be volt mikrofonozva É. cellája, beszélgetéseit lehallgatták. É. ügyvédje nem tudott arról nyilatkozni, hogy ki a cellatársa a védencének. Bagó Ottó ügyvéd a Kisalföldnek azt nyilatkozta, hogy É. továbbra is ártatlannak vallja magát. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport