Bernát, Felícia
EUR 384,29 Ft
USD 363,47 Ft
7 °C
31 °C

Csákánnyal ment neki a feszületnek egy férfi Palotáson

2019.03.09. 10:22

Elfogták a pásztói rendőrök azt a 31 éves héhalmi férfit, aki rejtélyes okból a héten csákánnyal esett neki egy Palotáson található feszületnek – írja a police.hu.

A rendőrök csütörtök reggel kaptak bejelentést arról, hogy valaki megrongálta a községi feszületet a településen, a forrónyomos intézkedéseknek hála pedig hamar beazonosították és elfogták a tett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves férfit.

A megalapozott gyanú szerint a héhalmi férfi szerda este kilenc és csütörtök reggel kilenc között verte szét a szobrot, egészen pontosan a megfeszített Jézus lábait egy csákánnyal. Ezt a tevékenységet pedig a rendőrségi képek alapján olyan intenzitással végezte, hogy a csákánynak el is tört a nyele, de persze nem lehet kizárni, hogy a szerszám utána tört el.

A rendőrök a férfit elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállították és rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás