Kormányközeli oldalak helyreigazító cikkeit nyomta molinóra a Jobbik

jobbik2
2019.03.11. 17:58 Módosítva: 2019.03.11. 20:58

Farkas Gergely jobbikos országgyűlési képviselő tartott sajtótájékoztatót Keresztesy Gergővel, a Jobbik ifjúsági tagozatának elnökével arról, hogy útjára indítanak egy kiállításturnét Az igazság fala címmel, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Jobbik által megnyert és a kormánypárti oldalak által elvesztett helyreigazítási pereiből származó helyreigazításokat molinóra nyomtatták, amit egy kordonra szereltek fel. A sajtótájékoztatót a Nyugati téren a molinó előtt tartották.

Farkas elmondta, a Jobbik EU-választási programjának egyébként is az egyik pontja a fake news elleni küzdelem. Szerinte míg más országokban a kormányzat küzd ez ellen, addig Magyarországon éppen a kormány használja szervezetek és ellenzéki pártok ellen, azok lejáratására.

Hozzátette, hogy eddig körülbelül 200 sajtópert nyertek meg a kormányközeli oldalakkal, lapokkal szemben, ezek közül válogattak, amiket minél több embernek meg akarnak mutatni. Budapest mellett több vidéki városba is el fogják vinni a molinót, amelyet május 26-ig lehet majd látni különböző helyeken.

(Borítókép: Jobbik / YouTube)