Megint csúnya verekedés volt egy VII. kerületi vendéglátóhely előtt

2019.03.12. 16:44 Módosítva: 2019.03.12. 20:01

Az erzsébetvárosi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki négy férfit, akik a gyanú szerint 2019. március 8-án éjszaka egy erzsébetvárosi vendéglátóhely előtt bántalmaztak három férfit, írja a Police.hu.

A rendőrségi közlemény szerint szombat hajnalban, 0 óra 10 perckor hívták őket a Síp utcába, mert bejelentést kaptak a bántalmazásról. A három sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol megállapították, hogy kettő könnyű, egy súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A történtek tisztázása érdekében a VII. kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el, el is kapták a feltételezett elkövetőket, ki is hallgatták őket gyanúsítottként.

A TV2 kedd esti információi szerint „az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere" volt az áldozat, aki két, Magyarországon élő fiához jött Budapestre. A férfi (magyar) ügyvédje szerint egy étteremben vacsoráztak, ahová később – mivel tetszett nekik a hely – szerettek volna visszatérni, de a biztonságiak nem engedték be őket. 

  • Előbb lefújták a gyerekeket gázspray-vel, majd ütni kezdték a nagyobbik fiút.
  • A kisebbik, 17 éves gyerek próbált a testvére védelmére kelni, de őt megverték.
  • Az édesapjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, mire őt is megtámadták. Az ügyvéd szerint

olyan súlyosan helybenhagyták, hogy eltört az arccsontja és a járomcsontja.

A férfi előbb egy budapesti kórházba került, de saját felelősségére inkább hazautazott, ahol azonnal meg kellett műteni.

A TV2 információit közlő Blikk saját kútfőből úgy értesült, hogy az egész esetet rögzítette a térfigyelő kamera.

Nem olyan régen a Kertész utcai Vittula előtt volt brutális verekedés, ahol több embert péppé vert két tomboló férfi.  • Hírek
  • Hírek