Eltűnt egy 14 éves lány a nyolcadik kerületben

2019.03.19. 17:27 Módosítva: 2019.03.19. 17:58

A Budapesti VIII. kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Baranyai Petra eltűnése ügyében, írja a rendőrség a honlapján. A lány hétfőn a VIII. kerületi iskolájából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, nem találják a rendőrök sem.

Baranyai Petra körülbelül 150-160 centiméter magas, barna, hosszú hajú lány. Eltűnésekor fekete farmert és piros kapucnis pulóvert viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Baranyai Petrát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla