Vádat emeltek a férjét gyógyszerrel megölő nő ellen

2019.03.20. 15:35 Módosítva: 2019.03.20. 15:36

Előre kitervelten elkövetett emberölés miatt emeltek vádat a szabadbattyáni nő ellen, aki még tavaly nyáron gyógyszer-túladagolással gyilkolta meg a férjét. A Fejér megyei Főügyészség szerint a bűncselekményt a btk. 10-20 évig terjedő, de akár életfogytiglanig tartó szabadságvesztéssel sújthatja - számol be az MTI.

A nő ezután döntött férje megöléséről, miután az teljes mértékben elzárkózott a válástól. Először azonban nem sikerült: hiába adott be még tavaly áprilisban a férfinak többet a gyógyszerből, amit egyébként is szedett, a férj nem halt meg, csupán rosszul lett és kórházba került.

A második próbálkozáskor májusban először altatóval kábította el a férfit, majd a kábult embert megpróbálta a kádban víz alá nyomva megfullasztani, de ekkor is kudarcot vallott. Végül június 1-én sikerült a gyilkosság, mikor sok szív-és érrendszerre ható gyógyszert és legalább 75 káliumtablettát adott a férfinek. A magára hagyott ember a keringés összeomlása következtében elhunyt, a feleség másnap talált rá, és ekkor értesítette a rendőrséget. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport