Saját családi házában üzemeltetett bordélyházat egy férfi

2019.03.21. 07:54

Az Esztergomi Járási Ügyészség közleménye szerint prostitúció elősegítése miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Esztergom egyik környező településén két prostituáltnak biztosított egy családi házat ahhoz, hogy abban erotikus szolgáltatást kereső vendégeket fogadjanak.

A férfi 2017-ben az interneten ismerkedett meg egy olyan nővel, aki prostitúciós tevékenységet folytatott, majd 2018-ban már élettársak voltak, és közös albérletbe költöztek.

2018 júliusában hozzájuk költözött egy fiatal felnőtt nő is, aki szintén prostitúciós tevékenységből tartotta fenn magát. Aztán 2018 augusztusától a vádlott a saját, Esztergom környéki településen található családi házában biztosította mindkét nőnek azt, hogy ott fogadják azokat a vendégeket, akik erotikus szolgáltatást kívánnak igénybe venni. Az utcában lakó szomszédok 2018 szeptemberében jelezték, hogy a nők mire használják az ingatlant, így a rendőrség felszámolta az abban folytatott tevékenységet.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, pénzbüntetést szabjon ki.  • Hírek
  • Hírek