Bernát, Felícia
EUR 384,07 Ft
USD 362,80 Ft
8 °C
30 °C

Megszökött a házi őrizetből egy budapesti férfi

2019.03.22. 07:31

Körözést adtak ki a 32 éves Dardos János ellen, miután „az elrendelt bűnügyi felügyelet alól 2019. március 21-én kivonta magát és ismeretlen helyre távozott” – azaz megszökött. 

Dardos János
Dardos János
Fotó: Police.hu

„A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését” – tette világossá a Police.hu, hogy a férfi nincs meg. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága a fentiek nyomán annak megfogalmazását foganatosította, hogy aki a fényképen látható Dardos Jánost felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett eszközöljön bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek