Bernát, Felícia
EUR 383,98 Ft
USD 363,78 Ft
8 °C
30 °C

Videón, ahogy a kommandósok beviszik az Iszlám Állam emberét az ügyészségre

2019.03.22. 17:26 Módosítva: 2019.03.22. 18:26

Olvasónk küldött videót arról, ahogy a budapesti Belgrád rakparton megérkezik a Budapesti Nyomozó Ügyészséghez egy konvoj, ami három szirénázó, elsötétített ablakú autóból áll, és az egyik autó vélhetően F. Hassant, az Iszlám Állam Magyarországon elkapott terroristáját szállítja kihallgatásra.

Terrorelhárítási Központ TEK - kiemelten veszélyes személy szállítása

A szállításról időközben a TEK videója is megérkezett:

Őrizetbe veszi a TEK az Iszlám Állam egyik tagját

A Terrorelhárítási Központ és az ügyészség nyomozói pénteken közösen hallgatták ki a férfit, aki 2016-ban Szíriában csatlakozott az Iszlám Államhoz, és több ember lefejezéséért felelős, valamint sajtóhírek szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyik magas rangú vezetője. A kihallgatás után a terrorcselekmény elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a férfi ellen.

A férfit még december 30-án kapták el a ferihegyi repülőtéren, akkor hamis iratok miatt vették őrizetbe, a múltjára később derült fény. További részleteket a nyomozásról ebben a cikkünkben olvashat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek