18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nagy vértócsa az Allee-ban, valaki leugrott az emeletről

2019.03.24. 18:00 Módosítva: 2019.03.24. 22:25

Egy ember leugrott az emeletről a budapesti Allee bevásárlóközpontban. A helyszínen tartózkodó olvasónk fotóján látszik a vérfolt is, amely a zuhanás után keletkezett.  A rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek.

Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk

Az üggyel kapcsolatban kerestük az Allee-t is, azonban az üzletközpont egyik általunk elért munkatársa sem adott további tájékoztatást az esetről. 

A rendőrség az Indexnek annyit mondott, hogy idegenkezűségre utaló nyom nincs, és az érintetett kórházba szállították.

Frissítés

Az Allee azt a tájékoztatást adta, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport