Bernát, Felícia
EUR 383,88 Ft
USD 362,63 Ft
7 °C
31 °C

A hazafias nevelésért felelős kormánybiztos elárulta, hogy a magyarok szeretik-e a hazájukat

2019.03.26. 07:33

Simicskó István hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos interjút adott a kormánypárti Magyar Hírlapnak. A téma a hazafias nevelés stratégiájának komplex kialakítása volt. 

"Mai világunkban felerősödtek a globalizációs folyamatok, ezért érdemes megbecsülni, megőrizni azokat az értékeket, amelyeket szüleink, nagyszüleink hagytak ránk" - indította Simicskó a beszélgetést, majd hozzátette: látható és láthatatlan veszélyek leselkednek gyerekeinkre, a cél pedig egyszerűen az, hogy szeressék a hazájukat. Megjegyezte: bizony van összefüggés a hazafias nevelés és a migráció között. 

Véleményem szerint a hazaszeretet egy szívbe írt örök törvény

- jelentette ki a politikus, akitől aztán megkérdezték, jelenleg van-e megfelelő nemzettudata a gyerekeknek és a felnőtteknek. "Alapvetően a magyarok többsége szereti a hazáját" - válaszolta a kormánybiztos. 

Simicskó az interjúban arról is beszélt, hogy a kormány célja, hogy minden járásban legyen egy honvédelmi és sportközpont. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás