Egy család verekedett össze szerda este Terézvárosban

2019.03.28. 12:24

Egy család verekedett össze Budapesten szerda este, az apát és két fiát előállították – közölte a rendőrség. 

Szerda este negyed 8-kor a Teréz körút és az Aradi utca kereszteződésénél történt az eset. A rendőrség szerint többen összeverekedtek, és lövések is eldördültek. A perceken belül kiérkező rendőrök elfogtak három férfit és előállították őket.

A nyomozás során kiderült, hogy a konfliktus egy korábbi családi vita miatt alakult ki. A helyszínen az apa, az 55 éves B. Tibor késsel támadta meg idősebb fiát, ifjabb B. Tibort, aki gáz-riasztó fegyverével több lövést is leadott. Senki nem sérült meg.

Az apát és idősebb fiát felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A fiatalabbik fiút, B. Zsoltot pedig garázdaság miatt állították elő, mert a nyomozás során kiderült, hogy megrúgta az édesapját. A rendőrök a három férfit őrizetbe vették.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás