18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Erőszakos élettársát ölte meg és darabolta fel a jászladányi nő

2019.03.29. 08:36

Beismerte a gyilkosságot a 27 éves P. Szilvia a Jászalsószentgyörgy külterületén megtalált, feldarabolt holttest ügyében folytatott nyomozás során, írtuk szerdán. Mint ismert, a holttestet fiatalok egy vízelvezető árokban találták meg a zsákokban, amelyből „először egy kéz, majd egy levágott fej gurult ki". A Bors úgy tudja, hogy Szilvia erőszakos élettársát ölte meg Bécsben. 

A Bécsben élő és dolgozó jászladányi nő tavaly ősszel ismerkedett meg későbbi áldozatával, akivel egy albérletben élt. A férfi a lap szerint erőszakossá vált és többször bántotta Szilviát. A 27 éves nő ezt megelégelve egy vita közben leszúrta. A holttestről levágta a kezet, a lábat és a fejet, majd Bécsből a holttestet bőröndökben, telekocsival hozta haza. 

A nő édesanyja, Andrea segítségével 10 liter sósavat vásárolt egy vegyiáruboltban, hogy eltüntessék a bizonyítékot. Mint később kiderült, pont ezen buktak le, a sósav miatt a rendőrök is jártak a boltban, többek között így jutottak el az elkövetőkhöz.

5 1216
Fotó: Police.hu

A feldarabolt holttestet rejtő zsákokban ugyanis ruhákat, és egy bécsi szállodából származó törülköződarabot is találtak. Az áldozat, egy 32 éves külföldi férfi a német hatóságok adatbázisában is szerepelt. A Bors szerint a férfinak alvilági kapcsolatai voltak.

A nő anyját bűnpártolással vádolhatják meg, amiért akár öt évet is kaphat. Ő jelenleg szabadlábon védekezik, de családja szerint tudja, hogy nem kerülheti el a börtönt.

Szilviát egyébként egy másik ügy miatt hívták haza Bécsből a rendőrök. Miután tanúként kihallgatták, rátértek a gyilkosságra is, és a nő mindent beismert.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport