Czeglédy Csaba indulhat az önkormányzati választásokon

2019.03.30. 11:53

Először szerepelt nyilvánosan Szombathelyen Czeglédy Csaba, mióta ismét szabad, a DK-s lakossági fórumról a nyugat.hu számolt be. A lakossági fórumon Czeglédy mesélt a börtönélményeiről is, amik párhuzamot mutatnak a Remény rabjai című film klasszikus cselekményével, ugyanis állítása szerint:

  • Egyesek fogadásokat kötöttek, hogy meddig bírja majd a börtönt.
  • Könyvet adott fiatalabb cellatársának.
  • Jogi ügyekben segítette a börtön alkalmazottait.

Aztán Czeglédy áttért a politikára, elmondta, hogy a baloldali összefogás híve, de az LMP-vel és a Jobbikkal hibának érezte az együttműködést. Czeglédy üzent a helyi Fidesznek is, ígérete szerint Lúdas Matyiként fogja leverni a sérelmeit ellenfelein, bár jogi úton tervezi a megtorlást. Czeglédy arról is beszélt, hogy áprilisban közvéleménykutatást fognak tartani a személyét illetően, és ha a felmérés azt mutatja, hogy a személye árt a baloldali közösségnek, akkor csak a háttérből fog támogatást nyújtani, azonban, azonban ha pozitív vagy semleges figura a helyiek szemében, akkor indul az önkormányzati választásokon. 

Czeglédy továbbra is kitart az ártatlansága mellett, tiszta a lelkiismerete, és szeretné bebizonyítani, hogy semmilyen adócsalást nem követett el.