Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Megzavart egy roma LMBTQ emberekről szóló filmvetítést a Mi Hazánk

2019.03.31. 19:11 Módosítva: 2019.03.31. 19:25

Videón közvetítették a Mi Hazánk mozgalom tagjai, ahogy megzavarnak egy Ne a bőrszínt nézd, hanem az embert című előadást Szegeden. 

szeged.hu  kérdésére a rendezvény egyik szervezője elmondta, hogy "szóban többször is gyalázták a résztvevőket" és Dúró Dórát idézték, aki nemrég azt követelte, hogy ne legyen része a homoszexualitás az iskolai szexuális felvilágosításnak. 

A Mi Hazánk tagjai a videón pártrendezvénynek nevezik a filmvetítést, mivel egy Párbeszéd molinó volt a vetítővászon mellett, és a homoszexualitás népszerűsítésének abbahagyására szólítanak fel. Külön érdekesség, hogy

a videóleírásban azt állítják, hogy a rendezvény szervezői foglyul ejtették a rendezvényt megzavaró Mi Hazánk tagjait.

A Mi Hazánk tagjai a rendező elmondása szerint kitépték a kábelt a projektorból, és egy transzparenst is megpróbáltak feltartani, amit az egyik résztvevő széttépett. A rendezvény nyilvános volt, a videó alapján nagyjából tíz ember vehetett rajta rész.

A Mi Hazánk Mozgalom 2018-ban jött létre, főként a Jobbikból kivált tagokból, miután sokan nem érezték elég radikálisnak a jobboldali pártot. Magukat ellenzéki, nemzeti radikális pártként azonosítják, bár a legtöbb kérdésben szinte teljesen egyetértenek a Fidesszel. A párt elnöke Toroczkai László. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek