Orsolya
11 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

Nem volt kész délre az ebéd, eltörte élettársa orrát

2019.04.01. 08:19

Súlyos testi sértés bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Kaposvári Járási Ügyészség azt a férfit, aki azért okozott 6 hét alatt gyógyuló sérülést élettársának, mert az nem főzte meg az ebédet délre.

Az 51 éves férfi és a nő több éve éltek élettársi kapcsolatban egy kaposvári albérletben, azonban viszonyuk az utóbbi időben megromlott, mert a férfi egyre többet ivott. 

A vádlott március 15-én már reggel italozni kezdett és kora délelőtt számon kérte élettársát, hogy miért nem állt neki a főzésnek. A délelőtt további részében a férfi fát vágott az udvaron, majd aludt egyet. Végül dél körül ébredt fel részegen, és amikor észlelte, hogy élettársa még nem készült el az ebéddel, a sértetthez lépett, majd nagy erővel, ökölbe szorított kézzel arcon ütötte a nőt. A nő orra egyből vérezni kezdett, azonban a férfi ezzel nem törődve elment otthonról.

A rendőrséget a sértett értesítette. Kiderült: 8 napon túl gyógyuló sérülése lett, az orra ugyanis eltört. 

Az ügyészségi indítvánnyal egyezően a bíróság 9 hónapi börtönbüntetést szabott ki a vádlottal szemben, melynek végrehajtását 1 évi és 6 hónapi próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport