Áron
-2 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Razzia volt a Hős utcában, hét dílert fogtak el

2019.04.03. 08:39 Módosítva: 2019.04.03. 08:48

A X. kerületi rendőrök április 2-án, délelőtt összehangolt bűnügyi akció keretében öt férfit és két nőt fogtak el új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt a Hős utcában - közölte a rendőrség. Az akcióról videót is készítettek:

Az elfogásokkal egy időben a nyomozók a két lakóházban kilenc lakást átkutattak, összesen 18 darab, alufóliába csomagolt, kábítószergyanús anyagot tartalmazó pakettet, szintén kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakokat, valamint fecskendőket és mobiltelefonokat foglaltak le.

A kőbányai nyomozók az elfogott embereket gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatásuk után a nyomozók négy férfit és két nőt őrizetbe vettek. Az ötödik férfit a rendőrök egyből börtönbe vitték, mert elfogatóparancs volt érvényben ellene, mivel a kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg.

A BRFK mind a hét dílerrel szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indított eljárást.

Tavaly rendszeresen tartottak drograzziákat a Hős utcában, szeptemberbenegy hét alatt 67 embert fogtak el a környéken, októberben pedig 29 embert állítottak elő egy rajtaütésen.  

Helyszíni riportunkat a 2018-as Hős utcáról itt olvashatják. A Hvg.hu pedig március elején járta körül, milyen most ott a helyzet.