Kétmilliós fizetéssel mutatja a magyar divat útját Orbán Ráhel barátnője

nak 01
2019.04.04. 05:03

Egy Istenhegyi úti villában szabják, formálják, alakítják a magyar divatot a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel bábáskodásával. Ebben a villában dolgozik a 18 fős Magyar Divat és Design Ügynökség, amelynek vezetője Orbán Ráhel barátnője; a 29 éves Bata-Jakab Zsófia mindezért havonta bruttó 1,95 millió forintot kap, írja a HVG.

Telik az impozáns fizetésekre, hiszen a cég a múlt hónapban egymilliárd forintot kapott 2019-re az állami divatipar felvirágoztatására.

A lap szerint az állami divat a Budapest Central European Fashion Weeken formálódott tovább, amelynek múlt heti, zárt körű megnyitójára nem hívták el a magyar divatipar két ismert szereplőjét, Herczeg Zoltánt és Náray Tamást sem. Ott volt viszont és az asztalfőn foglalt helyet Orbán Ráhel.

A lap Bata-Jakab mellett Forintos-Szűcs Anitát és Abodi Dórát említi mint a magyar állami divatipar alakítóit, valamint Rogán Antal feleségének, Rogán Cili divatipari próbálkozásait is említi, utóbbi mostanában egy ruházati termék plakátjain pózol.

A borítóképen olvasónk, Dávid fotója.