600 ezer forintot vitt el egy boltból, a rendőrök pedig őt

2019.04.06. 19:19 Módosítva: 2019.04.06. 20:11

A veszprémi rendőrök lopás miatt nyomoznak egy 24 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint egy szentgáli boltból közel hatszázezer forintot vitt el, adta hírül a police.hu.

1 277
Fotó: Police.hu

Egy szentgáli üzlet tulajdonosa értesítette a rendőrséget 2019. április 5-én reggel arról, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen tettes betört a boltba és onnan közel hatszázezer forint készpénzt vitt el. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és adatgyűjtésbe kezdtek. Ennek eredményeként egy 24 éves helyi lakos került a rendőrség látókörébe, akit aznap délelőtt 11 óra 10 perckor Szentgál belterületén fogtak el a rendőrök.

F. Krisztiánt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök házkutatást tartottak egy szentgáli ingatlanban, ahol megtalálták az ellopott készpénz nagy részét, valamint egy mobiltelefont, melyet a gyanúsított az eltulajdonított összegből vásárolt. A 24 éves F. Krisztián ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság.