Blikk: Több száz autója van M. Richárdnak

2019.04.11. 10:35

Több száz darabos a Dózsa György úti baleset gyanúsítottjának, M. Richárdnak a flottája, írja a Blikk. A lapnak úgy nyilatkozott, ebből egyelőre egyet sem vezethet, mert a baleset után bevonták a jogosítványát, addig is sofőrje vagy barátai segítségével közlekedik. 2017 májusában a Dózsa György úton Mercedese összeütközött egy Citroënnel, a baleset következtében pedig két ember életét vesztette.

A lap szerint bár M. Richárdot szívműtétje óta a Rókus-kórházban kezelik, az állapota jelenleg stagnál, így pár órára kiengedték onnan, így láthatta flottájának új darabját, egy kb. 41 millió forintos Mercedes-AMG GT-t, amit az autószalonjukban szerzett be. „Akkor tudtam megnézni az új autót is. De végig egy, a derekamra rögzített kis szerkezet figyelte, hogy minden rendben van-e a szívemmel” – mondta erről.

Azt is elmondta, az orvosok egy újabb elváltozást is találtak nála: a szervezetében mellékvesekéreg-elégtelenség alakult ki a korábban szedett doppingszerek miatt.

Április elejétől a férfi szabadlábon védekezhet, mivel a bíróság megszüntette letartóztatását, és elrendelte a bűnügyi felügyeletét. Vagyis M. Richárd továbbra is bűnügyi felügyelet alatt áll, de nincs házi őrizetben, hanem szabadlábon védekezhet. 

Ezután pedig 312 óra fizikai közmunkára ítélték a barátnőjét, mert  a nyílt utcán megvert egy nőt, miután megtudta róla, hogy lefeküdt a barátjával.