Továbbra is előzetesben marad a villanyszerelők meggyilkolásával vádolt férfi

2019.04.11. 11:13

Nem kerül házi őrizetbe, hanem júniusig meghosszabbították a letartóztatását É. Imrének, akit a nyomtalanul eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő, Mácsik Zoltán megölésével gyanúsítanak, írja a Blikk.

A Győri Törvényszék döntött úgy, hogy a gyanúsított letartóztatását az előkészítő tárgyalásig, de legfeljebb június 11-ig meghosszabbítja.

Mácsik Zoltán idén húsvétkor tűnt el, miután találkozóra ment É. Imrével, egykori munkaadójával. A mosonmagyaróvári villanyszerelőnek több millió forinttal tartozott a győri építési vállalkozó, aki azt ígérte neki, hogy egy benzinkútnál odaadja a pénzt. A kút kamerája felvette, ahogy a két férfi autóba száll és elhajt. Azóta Mácsik Zoltánról semmi hír sincs, bár családja még reménykedik benne, hogy élve előkerülhet.

Egy másik, három éve eltűnt villanyszerelő, az Ausztriában dolgozó Orlik Vilmos eltűnésével is összevonták az ügyét – ő is a vállalkozóval találkozott utoljára.

É. Imre elleni bizonyítékok közé tartozik még, hogy megtalálták a házában Mácsik Zoltán pulóverét, lőport találtak a kezén, és a rendőrök kiderítették, a letartóztatása előtti napokban több liternyi hipót és gyorsan kötő cementet vásárolt. Aztán december elején megtalálták az egyik eltűnt villanyszerelő kocsiját É. Imre rokonainál. É. Imre azt állította, megőrzésre adták oda neki a kocsit, és ő valójában a maffiózók elől segített a villanyszerelőknek megszökni.

Mácsikon és Orlikon kívül még két eltűnt villanyszerelő és az építési vállalkozó ikrényi, szintén eltűnt telekszomszédja is gyanús É. Imre ügyében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport