Jusztin
14 °C
31 °C

Hasba szúrta magát egy férfi Bakonyszentlászlón, berohant az erdőbe, helikopterrel találták meg

2019.04.17. 20:47 Módosítva: 2019.04.17. 20:47

Rendőrök, polgárőrök és egy honvédség helikopter kereste azt az önveszélyes férfit, aki Bakonyszentlászlón hasba szúrta magát, majd elfutott az erdőbe. 

A Police.hu azt írja: a rendőrséget szerdán délután 16:10-kor a férfi apja értesítette. A rendőröknek azt mondta, hogy fia zavart állapotban egy késsel hadonászik a házban.

Amikor a rendőrök odaértek, az apa azt mondta: fia többször is hasba szúrta magát, és a közeli erdőbe futott.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Honvédség Légi Kutató-mentő egységének segítségét kérte, az erdőben rendőrök és polgárőrök közösen kezdték meg a férfi keresését. 

2 2096

A helikopter személyzete egy óra elteltével egy fás-bokros területen, a földön fekve pillantotta meg a férfit, majd a helyszín fölötte lebegve várta meg, amíg a mentőcsapat odaérkezik. 

A férfit a rendőrök elsősegélyben részesítették. Néhány percen belül a mentőszolgálat munkatársai is odaértek, akik a sérültet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.