2024. június 19. 15:00
Horvátország 2
Albánia 2
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00 ÉLŐ
Németország 1
Magyarország 0
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00
Skócia
Svájc

Csalók, patkányok, csalók

A tizenévesek sok szempontból egész másként viselkednek az online világban, mint az idősebb generációk. 15 másodperces videókat posztolnak, mert állítólag ez a generáció egyszerre ennyit tud befogadni. Ezért fogtunk 3 népszerű sztorit, és megpróbáltuk összefoglalni őket 15 másodpercben. 

ITT A Heti Hírmondó Sietőseknek!

Csalók élnek vissza az Index nevével

Karácsony óta bukkan fel rendre a Facebookon, fizetett hirdetésben több adathalász oldal, ami az Index nevével és tipográfiájával visszaélve utazik hiszékeny emberek személyes adataira, illetve a pénzére. Hát árulunk mi telefont? VIGYÁZAT, SPOILER! NEM.

Vége a patkánymentes létnek!

Hiába a több mint félmilliárdos pluszforrás, hiába a tavaly téli ígéretek, Budapest 47 éven át egyedülálló patkánymentes nagyvárosi létének vége lehet. De miért?

20 milliós csalásért 300 ezres büntetés

Húszmillió forintos költségvetési csalás miatt ítélték el jogerősen egy parlamenten kívüli kamupárt elnökét. Na de mennyire? XDDDDD

A Vittula előtti verekedéssel, a budapesti reptér jövőjével, meg a Hős utca sorsával kapcsolatban ide kattintva kerülhet képbe, ha pedig a Fidesz tagságának felfüggesztése, a bulinegyed drogárusai, és a felcsúti mesterséges sziget érdekli, kattintson ide!