Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy város, amit nem szemetelnek tele választási plakátokkal

2019.05.01. 10:53

Ritka összpárti megállapodás született Kazincbarcikán: a DK-tól a Jobbikon át a Fideszig minden listát állító párt beleegyezett, hogy csak a kijelölt helyeken fognak plakátolni a május végi európai parlamenti választáson – írja a Kolorline nevű helyi lap.

A közös nyilatkozatot még április 29-én tették a pártok Szitka Péter MSZP-s polgármester kezdeményezésére. Az aláírók között szerepel a DK, a Fidesz, a Jobbik, az LMP, a Mi Hazánk, a Momentum, a Munkáspárt, az MSZP és a Párbeszéd is.

A vállalás szerint a rendezett városkép megőrzése érdekében a kampányidőszakban elkészült plakátokat a város közigazgatási területén belül kizárólag az önkormányzat által erre a célra telepített hirdetőfelületeken helyezik el, tehát élő növényzetre, szoborra, villanyoszlopra, járdára vagy úttestestre a nyilatkozatot aláíró pártok plakátot nem.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!