Jenő
9 °C
13 °C
Index - In English In English Eng

Megijedt a rendőröktől, egy győri gyár tetején akart elbújni

2019.05.02. 10:15

Május 1-én délután Győrben, a Hűtőházi úton közlekedett egy autó, és amikor a sofőr megpillantott egy éppen arra haladó járőrautót, nagy sebességgel elhajtott Győr irányába - számolt be a rendőrség.

A rendőrök a menekülő sofőr után fordultak, majd néhány perc múlva a Reptéri úton, egy kandelábernek ütközve üresen találták meg a kocsiját.

gyari1
Fotó: Police.hu

A járőrök átvizsgálták a területet és az egyik közelben lévő gyár raktárépületének tetején megtalálták, majd elfogták az autót vezető 29 éves férfit. B. Ferencet a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével lehozták a magasból. Mivel az oszlopnak történt ütközésekor megsérült, mentővel kórházba vitték.

Az autó átvizsgálásakor a rendőrök a vezetőülés alatt egy zacskóban, valamint egy fecskendőben fehér, kristályos szerkezetű kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak.

A 29 éves sofőrrel szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, illetve adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezette a járművét, ezért szabálysértési őrizetbe vették.