Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy hónap alatt ötször kapták el ittas vezetés miatt a pilisi férfit

2019.05.02. 08:36

5 rendbeli ittas vezetés miatt emeltek vádat azzal a férfival szemben, akit egy hónap alatt ötször értek tetten Monoron és környékén - közölte a Monori Járási Ügyészség. 

A pilisi férfi január elején úgy közlekedett Pilis utcáin, hogy előtte ivott. A rendőrök igazoltatták, előállították, megszondáztatták, és ez alapján nyomozás indult vele szemben ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt.

A férfi jogosítványát viszont nem tudták elvenni, mert nem volt neki korábbi ittas vezetések miatt.

A rendőri intézkedéstől és a büntetőeljárástól függetlenül a férfi a következő hetekben aztán megint többször vezetett ittasan. A rendőrök még négyszer érték tetten, ahogy autójával Monoron, Abonyban és Pilisen úgy közlekedett, hogy előtte ivott.

Az ügyészség fogházban végrehajtandó szabadság vesztéskiszabására és arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat véglegesen eltiltsa a vezetéstől.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!