Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-7 °C
0 °C

Orbán nem vállalja a vitát Frans Timmermansszal

2019.05.10. 15:20 Módosítva: 2019.05.11. 08:46

Orbán Viktor nem vállalja a vitát Frans Timmermansszal, aki korábban elfogadta a Euronews felkérését egy Orbán Viktorral közös vitára, számolt be az Azonnali. 

Ezt Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke közölte az azonnali.hu-val, egészen pontosan azt írta, hogy 

Nem volna helyes, ha Magyarország miniszterelnöke beleavatkozna Timmermans és Weber csúcsjelölt urak választási kampányába.

Az európai szociáldemokraták csúcsjelöltje az MSZP meghívására hamarosan ismét Magyarországra jön, ennek kapcsán a Euronews hírcsatorna felvetette a stábjának, álljon ki egy vitára a magyar miniszterelnökkel. Mint ismert, a Fidesz és a kormánysajtó folyamatosan intenzíven dolgozik Timmermans démonizálásán, így a vita ötlete adja magát, a kérdés csak az, hajlandóak-e belemenni a felek. 

Ujhelyi sajtótájékoztatója alapján Frans Timmermans "úgy döntött, hogy beleáll", eszerint a labda most már Orbán Viktornál pattog. A magyar miniszterelnök köztudottan nem szereti az ilyen szituációkat, a 2006-os, Gyurcsány Ferenccel folytatott miniszterelnök-jelölti tévévita óta nem is vállalt nyilvános televíziós vitát.   • Vennék
  • Hírek