A külső sávban állhatott az M3-ason elgázolt sofőr

2019.05.11. 10:27

Pénteken elgázoltak egy 29 éves debreceni férfit Hajdúdorog térségében az M3-as autópályán. A rendőrség és a Katasztrófavédelem akkor azt írta, hogy a a férfi a leállósávban a műszaki hibás autója mellett állt a sztrádán és kereket akart cserélni. A Blikk azonban úgy tudja, hogy a férfi nem a leállósávban állt, hanem a külső sáv közepén.

A férfi, miután defektet kapott, leszerelte a bal első kereket, holott a lap szerint nem is volt pótkerék az autójában. Egy, a baleset előtt arra autozó férfi a lapnak azt mondta, nem sokkal korábban ment el arra, és éppen csak el tudta rántani a kormányt, mivel a férfi a szélső sávban álldogált. Nem sokkal később egy kamion sofőrje halálra gázolta.

A szakértők azt tanácsolják, hogy ha valakinek meghibásodik az autója az autópályán, húzódjon le vészvillogóval a leállósávra. A kocsiból az összes utas szálljon ki láthatósági mellényben. Hagyják el az autópályát a szalagkorlát mögötti terület irányába.Hívják a 112-es számot, vagy kérjenek segítséget az autópályán lévő segélyhívóról. Várják meg az autómentőt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport