Befejezték a nyomozást a Badacsonyban agyonvert férfi ügyében

2019.05.15. 11:08

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást abban a tavaly szemptemberi ügyben, amikor egy balatonfüredi borászt  két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi agyonvert - közolte a rendőrség. 2018. szeptember 8-ra virradó éjszaka Badacsonyban két szórakozó baráti társaság tagjai között szóváltás alakult ki, majd dulakodni kezdtek, ennek során egy férfi életét vesztette.

A két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gyanúsított, a 34 éves V. János és a 29 éves S. Norbert menekülni próbált a helyszínről, de autójukkal árokba hajtottak, a rendőrök őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket.

A két férfival szemben a halált okozó testi sértés, valamint S. Norbert ellen további kétrendbeli súlyos testi sértés kísérlet és járművezetés ittas állapotban megalapozott gyanúja miatt nyomoztak, az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

DSC 4851
Fotó: Bődey János / Index

Ahogy a helyszíni riportunkból kiderült, amiatt alakult ki dulakodás a szüreti mulatságban, hogy a két férfi a behajtani tilos tábla ellenére autóval be akart hajtani egy parkolóba, ott, ahol egy társaság csoportosult. Amikor a társaság egyik tagja, Csaba, a fiatal füredi borász ezt a két férfinak szóvá tette, ők kipattantak az autóból, és nekiestek. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport