Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
8 °C
30 °C

Kövér szerint az állami hírügynökség az ellenkezőjét adta a szájába a klímaváltozásról

2019.05.15. 19:30 Módosítva: 2019.05.15. 19:40

Egy friss felmérés szerint Németországban az emberek 31 százaléka a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek, de 32 százalék már a klímaváltozást, ami a "független és pártatlan  média agymosó hatása" miatt van - idézte kedden az MTI, az állami hírügynökség Kövér László házelnököt, aki egy siófoki lakossági fórumon beszélt a közelgő EP-választásról. 

Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője szerdán elcsípte pár szóra a fideszes politikust, és kérdőre vonta, valóban ezt gondolja-e a klímaváltozásról. Kövér azt mondta, hogy "az újságírók másodkézből dolgoznak, és az ellenkezőjét mondják annak, amit valójában mondtam". Kövér egy következő kérdésre válaszolva kijelentette, hogy "fontos, sőt a legfontosabb problémák egyikének" tartja a klímaváltozást. 

Kövér siófoki fórumának többi részéről ebben a cikkünkben számoltunk be. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek