A Fidesz szerint a klímatüntetéssel valójában Soros avatkozik be az EP-választásba

2019.05.22. 23:50

Kedden nálunk is olvashattak arról, hogy péntekre Magyarország eddigi legnagyobb klímatüntetését szervezték meg, szerda este azonban Halász János, a Fidesz frakciószóvivője jóvoltából kiderült, hogy valójában ezt az eseményt is Soros Györgyék hozták létre, hogy beavatkozzanak az EP-választásba – szúrta ki a 444.

Halász a készségesen asszisztáló Velkovics Vilmossal karöltve már rögtön a beszélgetés legelején ledobta az atomot, azzal kezdett ugyanis, hogy a pénteki tüntetés leírása ráillik a Soros-hálózatok által szervezett eseményekre, mert 

látszólag népszerű témát fölhasználva buzdítanak az Európai Parlamenti választásnál részvételre, de ők akik ezt teszik, akik buzdítanak, azok egyébként migránspárti szervezetek.

Mint mondta, ezzel becsapják az embereket, mert nem mondják ki nyíltan, hogy a migránsok maradjanak Európában – sőt érkezzen ide minél több belőlük –, hanem más, látszólag népszerű témát választanak. Halász aztán azt is hozzátette, hogy főleg Facebookon érnek el embereket Soros pénzén, aztán azon lamentált, hogy ez a klikkhadsereg szerinte egyfajta harmadik személyként, a választási törvényt megkerülve száll be a választásokba.

Utána aztán a biztonság kedvéért párszor még elhangzott, hogy Soros György, és arról is szó esett, hogy a Facebook nyilván nem véletlenül tiltotta le a Mediaworks kiadványait. Ez utóbbi amúgy pont igaz is, csak nem pont úgy, ahogy Halász gondolja: éppen kedden árulta el a közösségi portál szóvivője, hogy azért tiltották le a Mediaworks hirdetéseit, mert megsértették a valódi pénzért zajló szerencsejátékok reklámozására vonatkozó szabályokat.  • Tippek
  • Lakáshitel