Halálos baleset történt Kecskemétnél

DSC03248
2019.05.26. 09:55

Árokba hajtott egy autó az M5-ös autópályán Kecskemét térségében vasárnap reggel 9 óra körül, a balesetben egy férfi a helyszínen meghalt és egy másik ember is megsérült – írja honlapján a rendőrség.

A baleset az autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 78-as kilométer közelében történt. Egy osztrák rendszámú Hyundai haladt nagy sebességgel, amikor a vezetője előzés közben félrerántotta a kormányt és a belső sávból az útszéli árokba sodródott, ahol többször felborult. Az autó sofőrje a helyszínen meghalt, a mellette ülő másik utas súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az út külső sávját Szeged felé, a forgalom a belső sávban rendőri irányítás mellett folyamatosan halad.

Egy személy életét vesztette és egy másik súlyosan megsérült, amikor árokba borult egy autó az M5-ös autópályán Kecskemét határában.

FRISSÍTÉS 19:00-kor: A rendőrség délután kiegészítette azzal a hírt, hogy a jármű utasa, egy 75 éves osztrák férfi volt az áldozat, míg az autót vezető 69 éves osztrák nő megsérült. Az eset körülményeit még vizsgálják. 

(Borítókép: Donka Ferenc / Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport