Bernát, Felícia
EUR 384,18 Ft
USD 363,42 Ft
7 °C
31 °C

Ivott és kokózott is az a BMW-s sofőr, aki ősszel halálra gázolt egy idős embert

2019.05.29. 09:19

Alkohol és kokain hatása alatt állt az a sofőr, aki a halálos balesetet okozott Érden, a Bajcsy-Zsilinszky úton tavaly novemberben, közölte a Pest Megyei Főügyészség.

A BMW a megengedett sebesség több mint két és félszeresével, 125-130-cal száguldott,

amikor egy idős férfi a gyógyszertárból kilépve át akart menni az úton. Körülnézett, várt, majd sietős léptekkel elindult.  

A sofőr észlelte a gyalogost, de fékezni már nem tudott, teljes sebességgel elütötte őt, aki a szélvédőre zuhant, majd 51 métert repült. Olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A BMW ezután még egy szabályosan haladó kisteherautóval is frontálisan összeütközött. A vétlen sofőr maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetéssel vádolja a férfit, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás